Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μαρία Παπαγεωργίου: Νιώθω πικρία που η αλλαγή του ΔΣ έγινε από το Δήμαρχο μέσα από το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες.

Δήλωση Μαρίας Παπαγεωργίου, αντιπροέδρου Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας
Από την αρχή της παρούσης Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, μας τίμησαν με την ανάθεση της ευθύνης της Διοίκησης της ΔΗΚΕΠΑ, με Πρόεδρο ΔΣ την κα Βάσω Ψυχράμη.

Το ΔΣ ανέλαβε αμέσως δράση, παρ΄ όλο που η νομιμοποίησή του έγινε μετά από πάροδο αρκετών μηνών, το Σεπτέμβριο του 2011....

Με πολύ όρεξη και κέφι, με τη συνεργασία πολλών πολιτιστικών φορέων της Αιγιάλειαςκαι την οικονομική υποστήριξη του Δήμου με τη μορφή επιχορηγήσεων προς τους φορείς, πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις σε όλη την Αιγιάλεια καιβέβαια το πρώτο Πολιτιστικό Καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία.

Από τη νόμιμη συγκότησή μας το Σεπτέμβριο του 2011 και μετά, ακολούθησε μια πολύ δημιουργική διετία για τη ΔΗΚΕΠΑ, τον απολογισμό της οποίας έκανε αναλυτικά η κα Ψυχράμη.

Κλείνοντας σήμερα αυτό τον κύκλο ενασχόλησής μου με τα κοινά ως Αντιπρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ, αισθάνομαι γεμάτη ενέργεια, δύναμη και έτοιμη νασυνεχίσω να ασχολούμαι με τα του Δήμου μας και ιδιαίτερα με τη Δημ. Ενότητα Διακοπτού.

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην κα Ψυχράμη που αφιέρωσε ατέλειωτες ώρες από τη ζωή της στην επιτυχία του έργου της επιχείρησης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του ΔΣ για τη συνεργασία μας και στους συνεργάτες μας, που αγάπησαν και υποστήριξαν το έργο μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αγαπημένους μου φίλους, Δημ.Παναγιωτακόπουλο και Σωτ. Παπαγεωργίου καθώς και το Φ. Θεοδωρόπουλο για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους στις εκδηλώσεις του Διακοπτού που αγαπήθηκαν, καταχειροκροτήθηκαν και τις χάρηκαν χιλιάδες κόσμου. Να είναι σίγουροι πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για το συμφέρον των συμπολιτών μας.


Νιώθω όμως και μια πικρία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Η ανακοίνωση της αλλαγής του ΔΣ έγινε από το Δήμαρχο μέσα από το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες.

Δεν ήλθε σε κάποιο Συμβούλιό μας, δεν μας κάλεσε στο γραφείο του και δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο, προσωπικά τον καθένα, να μας ενημερώσει για τις αποφάσεις του.

Όμως Δήμαρχε, εμείς με το έργο μας, τιμήσαμε και τη Δημοτική Αρχή και πολύ περισσότερο τους Δημότες μας και γι' αυτό εισπράτουμε καθημερινά τον επαινό τους και την αγάπη τους.

Θέλω να πιστεύω ότι, ήταν μια άτυχη στιγμή και θα χαρώ πολύ να ακούσω από το Δήμαρχο αυτά που πρέπει να αποδίδει στους συνεργάτες του που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά τους.


Καλή επιτυχία στο έργο του νέου ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑ και θα είμαι στη διάθεσή τους
όπου με χρειαστούν.
Μαρία Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου