Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΓΙΟ: Διεγράφη από τη δημοτική ομάδα Θεοδωρακόπουλου η Βασιλική Ψυχράμη

Στη διαγραφή της κας Βασιλικής Ψυχράμη από τη δημοτική ομάδα του δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, προχώρησαν αρκετοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κατά την επεισοδιακή, όπως αναμενόταν εξάλλου πως θα ήταν, συνέλευση της δημοτικής ομάδας το απόγευμα της Κυριακής.

Στην απόφαση αυτή.... οδηγήθηκε η ομάδα, μετά από τις ιδιαίτερα αιχμηρές δηλώσεις της απερχόμενης προέδρου της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και βοηθού δημάρχου το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου ουσιαστικά κατήγγειλε πως δέχτηκε πόλεμο από συναδέλφους της κατά την άσκηση των καθηκόντων της και πως πολλές φορές, πιο πολύ τη στήριζε η αντιπολίτευση παρά οι συνάδελφοί της της πλειοψηφίας.

Όπως έχει διαρρεύσει, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι επιτέθηκαν φραστικά προς την κα Ψυχράμη, ζητώντας εξηγήσεις για τις δηλώσεις της συναδέλφου τους προς τους δημοσιογράφους σχετικά με τον απολογισμό της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Μετά από μια έντονη συζήτηση, κατά την οποία αποχώρησε η κυρία Ψυχράμη και μερικοί ακόμα συνάδελφοί της, τελικά η εναπομείνασα ομάδα συζήτησε και αποφάσισε τη διαγραφή της από την παράταξη.

Ο κανονισμός προβλέπει πως η ανακοίνωση αυτή θα κατατεθεί υπόψιν της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Τσουκαλά πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Δευτέρας (που φαίνεται πως παρ'όλη την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, θα γίνει κανονικά), όπου και θα αναγνωστεί στο σώμα.

Πολλοί θεωρούν την εξέλιξη ως αναμενόμενη, αφού αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής ομάδας Θεοδωρακόπουλου (όπως και ο ίδιος ο δήμαρχος) ενοχλήθηκαν φανερά από όσα ειπώθηκαν κατά τη συνέντευξη Τύπου της κας Ψυχράμη, δρομολογώντας έτσι τη διαγραφή της από την ομάδα. Από την άλλη, το πολιτικό σκηνικό αρχίζει να γίνεται πολύ ενδιαφέρον, λίγους μήνες πριν τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτό θα φανεί κιόλας από τη συνεδρίαση της Δευτέρας, κυρίως από τις παρουσίες, τις απουσίες αλλά και πιθανές δηλώσεις δημοτικών συμβούλων κάθε πτέρυγας. Και φυσικά αναμένονται και οι δημόσιες δηλώσεις για το θέμα, εκ μέρους της κας Ψυχράμη, που πιθανότατα θα είναι "καυτές".

filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου