Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ: Συγκλονιστική μαρτυρία για την απαγωγή του Μάριου

Το Τούνελ φέρνει στο φως την πιο μυστηριώδη υπόθεση των τελευταίων χρόνων.
Στην υπόθεση της απαγωγής του Μάριου είχε επιστρέψει η Αγγελική Νικολούλη στην τελευταία της εκπομπή για το 2012.

Τότε, οι μαρτυρίες που ακούστηκαν έριξαν το πρώτο φως στο σκοτεινό τούνελ της απαγωγής. Όλο αυτό το διάστημα οι έρευνες δεν....

σταμάτησαν. Ο συνεργός του Πέτρου Μιχαλεάκου που φέρεται ως εγκέφαλος της απαγωγής του 26χρονου
Μάριου, μίλησε μέσα από τις φυλακές στο «Τούνελ». Ο Άρης Κορέντιος σκιαγράφησε την προσωπικότητα του ανθρώπου που «πούλησε» την οικογένεια των φίλων του, για να βάλει στο χέρι τα 600 χιλιάρικα. Μαζί με τη σύζυγο του, δυο κουνιάδους και το συνεργάτη και φίλο του, συμμετείχε με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στο σχέδιο απαγωγής της οφθαλμιάτρου Βαρβάρας Θεοδωράκη, μητέρας του θύματος Μάριου Παπαγεωργίου.

Η Βούλα Μιχαλεάκου μητέρα δύο νεαρών αστυνομικών, μετά την απολογία της στην 4η ειδική ανακρίτρια κρίθηκε προφυλακιστέα. Η κατηγορία που τη βαραίνει, είναι άμεση συνέργεια στην απαγωγή του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Δεν έδωσε απαντήσεις σε καμία από τις βασικές ερωτήσεις της ανάκρισης και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τις ενέργειες στην υπόθεση, του συζύγου της Πέτρου Μιχαλεάκου.

Απόψε στος 23:00 στον Alpha, η Αγγελική Νικολούλη φέρνει πάλι στο φως την πιο μυστηριώδη υπόθεση των τελευταίων χρόνων. Μια συγκλονιστική μαρτυρία για την απαγωγή του Μάριου που θα σοκάρει.

Δείτε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου