Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Έλενα Σκούρα: «Μην περιμένουμε θαύματα όταν αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν» VIDEO

Η κυρία Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed  μίλησε για τα προβλήματα αισθητικής που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι και τους αφήνουν πολύ πίσω στην προσωπική τους ζωή. «Τα SkourasMed είναι ένα...
ιατρείο ομορφιάς και όχι ένα κέντρο αισθητικής σαν όλα τα άλλα», είπε χαρακτηριστικά, «ένα ιατρείο το οποίο ξεκίνησε από δύο νέους γιατρούς οι οποίοι αντιμετώπιζαν αισθητικά θέματα και προσπάθησαν να βρουν λύσεις για αυτά δίνοντας αμιγώς ιατρικές προσεγγίσεις στο κάθε πρόβλημα». Συνέχισε λέγοντας, «μας δίνει μεγάλη χαρά να βλέπουμε ανθρώπους οι οποίοι από εκεί που μας επισκέπτονται σκυθρωποί και προβληματισμένοι να φεύγουν με ένα χαμόγελο, με ένα αισθητικό πρόβλημα που τους απασχολούσε για χρόνια λυμένο» .

Στην ειλικρίνεια των ασθενών και στην σωστή επικοινωνία γιατρού-ασθενούς έδωσε πολύ μεγάλη βάση «για να μπορέσουμε να έχουμε ρεαλιστικά αποτελέσματα». Ακόμα δήλωσε «στόχος μας είναι να φεύγουν οι ασθενείς χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Πέρα από την σωματική υγεία υπάρχει και η ψυχική υγεία». Χρησιμοποιώντας μία φράση του Honore de Balzac, «η ομορφιά είναι μία αναγκαιότητα γιατί προσφέρει γαλήνη στην ψυχή», προσπάθησε να μας εξηγήσει ότι «η εξωτερική τελειότητα σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να είναι το παν σε σχέση με την μόρφωση ενός ανθρώπου ή με τις αρχές του, η αρμονία όμως στην εμφάνιση μας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και ένας σημαντικός σύμμαχος στην καθημερινότητα μας».

Απολύτως προσιτές χαρακτήρισε τις τιμές των SkourasMed λέγοντας ότι «μια θεραπεία όπως η αναίμακτη λιποαναρρόφηση κοστίζει 70€ ανά συνεδρία. Ανάλογα με το πρόβλημα γίνονται και ανάλογες συνεδρίες». Κλείνοντας μας είπε ότι, «πάντα υπάρχει μια ανθρώπινη αντιμετώπιση για το οικονομικό θέμα, το οποίο πάντα το κουβεντιάζουμε με τον ασθενή».
newsvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου