Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

ΒΟΜΒΑ: Η βουλευτής της ΝΔ και ο καναλάρχης - μπαμπάς της - που απολύει αβέρτα εργαζόμενους!

Η κυρία της φωτογραφίας είναι η Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Αραμπατζή. Σύζυγος (αν και σε διάσταση σύμφωνα με πληροφορίες) του πρώην υπουργού επί ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαγκριώτη, και κόρη καναλάρχη.... Του κυρίου της φωτογραφίας, που ονομάζεται Αθανάσιος Αραμπατζής, ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ στις Σέρρες. Διαβάστε στο...
planet-greece τι έκανε λοιπόν ο κύριος και τι ΔΕΝ έκανε η κορούλα του..O 71χρονος Αθανάσιος Αραμπατζής,  αποφάσισε, σύμφωνα με όσα καταγγέλει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών Τηλεοπτικων Σταθμών Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ), να απολύσει ΟΛΟΥΣ τους τεχνικούς που ήταν μέλη της Ένωσης και δε δέχθηκαν να υπογράψουν τους μειωμένους μισθούς που τους πρότεινε ο ίδιος, κατά παράβαση της εν ισχύ Συλλογικής Σύμβασης εργασίας!

Δεν απέλυσε ούτε έναν ούτε δύο αλλά έξι (6) ανθρώπους! "Οι απολύσεις ήταν εκδικητικές" λένε στο planet-greece, μέσω δελτίου τύπου που μας απέστειλαν τα μέλη της ΕΤΙΤΒΕ, συμπληρώνοντας:

"Έξι τεχνικοί μέλη μας βρίσκονται από την προηγούμενη βδομάδα στην ανεργία, πληρώνοντας την εκδικητικότητα του εργοδότη τους, επειδή δεν υπόγραψαν δήλωση που να λέει ότι θέλουν να διαγραφούν από την Ένωσή μας, ώστε να μην ισχύει πλέον και γι αυτούς η ΣΣΕ μας που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2012.
Φυσικά οι απολύσεις αυτές ως καθαρά εκδικητικές είναι ΑΚΥΡΕΣ και τυχόν προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στην θέση των απολυθέντων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ γι αυτό εφιστούμε την προσοχή στο αρμόδιο ΣΕΠΕ για άμεση παρέμβαση.
Καλούμε όλους τους Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τους Τοπικούς άρχοντες, τους Πολιτευτές και τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις Σερρών, να καταδικάσουν με ανακοινώσεις τους αυτή την ενέργεια, απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων.
Ρωτάμε ευθέως τον, σύμφωνα με το ΕΣΡ, υπεύθυνο του TVS, του οποίου ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του νομού Σερρών και την δημιουργία θέσεων εργασίας είναι γνωστό, αν συμφωνεί με αυτή την συμπεριφορά η όχι.( Αντιγράφουμε από το site του TVS «Το TVS θεωρεί ευθύνη του …την ώθηση για ενεργή συμμετοχή σε μια καθημερινότητα με σεβασμό και ποιότητα στις ανθρώπινες αξίες»)".

Τι δεν έκανε η... κορούλα η βουλευτίς

Σαφώς και η κυρία Φωτεινή Αραμπατζή γνωρίζει, και μάλιστα πολύ καλά, όλα όσα διαδραματίζονται στο κανάλι του πατέρα της. Άλλωστε προεκλογικά το χρησιμοποίησε όσο δεν έπαιρνε άλλο για την δική της προβολή. Ερωτούμε, λοιπόν, την κυρία Αραμπατζή (σ.σ. που γνωρίζει από τηλεόραση και λόγω της αδελφής της Μαρίας, που παρουσίαζε δελτία και εκπομπές σε Alpha, ANT1 και MEGA) τι θα πράξει ως βουλευτής για τους 6 συνανθρώπους μας που ο ίδιος της ο πατέρας οδηγεί στην ανεργία;

Εάν κάνουμε λάθος, κάπου, το βήμα του planet-greece είναι στη διάθεσή σας, οικογένεια Αραμπατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου